vrijdag 19 februari 2010

juffendag

En zoals beloofd hierbij de foto's van de kadootjes die ik voor de juffen heb gemaakt voor juffendag. Er zit een doosje merci in het pakje en het kleine boekje is een post-it boekje met de eerste letter van de naam van de juf erop. Zelfs de tasjes zijn helemaal zelfgemaakt met behulp van mijn nieuwe scor pal. Heel erg leuk om te maken allemaal.



dinsdag 16 februari 2010

spookkasteel

Een paar jaar geleden heb ik eens een spookkasteel gemaakt voor Sem om te trakteren maar die heb ik met de verhuizing 2 jaar geleden weggegooid (stom stom stom) en hij wilde dit jaar wel weer zo'n kasteel, dus ik ben weer aan de knutsel geweest.
Sem heeft de spoken zelf gemaakt van lollie's met een servet eromheen.
Het kasteel is superleuk om te maken maar je zit tot je ellebogen vol met zwarte verf

De foto vind ik heel onduidelijk, in het echt is het kasteel veel leuker. Probeer van de week wel een nieuwe foto te maken.
Verder nog hele leuke juffenkadoos gemaakt maar die zet ik hier nog niet op maar na de juffendag (donderdag). Sem heeft 3 juffen dus dat was heel wat geknutsel.

geldkadootjes

Eindelijk weer eens tijd om wat op het blog te zetten. Heb niet zo heel veel gedaan maar voor de nodige geldkadootjes te geven wat in elkaar geknutseld.


Ik heb het gevonden op de blog van Marga http://bezigbijtje.blogspot.com/

Ook een bosje bloemen gemaakt om geld mee te geven